Adverteer niet zonder ons.

Haal nieuwe bezoekers naar uw zaak met een creatieve online of offline advertentiecampagne.

Creatief webdesign

Een creatieve en betaalbare website op maat.

Drukwerk zonder zorgen

Indrukwekkend drukwerk aan de beste prijzen op de markt.

Flyers en brochures

Pak uit met een flitsende flyer of een blitse brochure en kies uit 6 verschillende papiersoorten en 11 verschillende formaten. Zowel kleine als grote oplages!

Affiches

Promoot uw activiteiten of evenementen met een prachtige affiche, beschikbaar in alle oplages. Van klein tot extra groot formaat, met keuze uit diverse papiersoorten.

Visitekaartjes

Maak een stevige indruk met stijlvolle visitekaartjes van hoogwaardige kwaliteit. Onze extra dikke kaartjes gaan langer mee, zodat uw naam ook langer blijft hangen.

Spandoeken

Een betaalbaar en origineel spandoek van topkwaliteit, geschikt voor binnen en buiten. U bepaalt zelf het formaat. Eenvoudiger kan niet, vanaf 18 euro per m2.

Reclameborden

Een beter imago begint bij een aantrekkelijk reclamebord. Van karton tot aluminium, van roll-up banners tot reclameborden in PVC: de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Bestikkering

Uw bedrijfslogo of -informatie op uw winkelraam, auto, bestelwagen of eender welke ondergrond? Kies voor haarscherpe stickers op maat, tegen een onweerstaanbare prijs.

Flitsende flyers

Een flyer nodig voor de promotie van uw bedrijf, evenement of beurs? Instant Media levert professionele topkwaliteit tegen een zeer concurrentiële prijs.

Alles is mogelijk

U heeft de keuze uit 6 verschillende papiersoorten en liefst 11 verschillende formaten. Zowel in kleine als grote oplages!

Maximaal rendement

Wij zorgen ervoor dat uw flyer opvalt, met een duidelijke boodschap die blijft hangen. Zo bent u zeker van u hogere conversie.

Grotere zichtbaarheid

U kunt het ontwerp van uw flyer ook gebruiken om te adverteren via andere kanalen zoals uw website, Facebook of gedrukte media.

Aantrekkelijke folders

Folders zijn ideaal voor de offline promotie van uw onderneming. Instant Media biedt u kwalitatieve folders aan op maat van elk budget. Van folders met een licht glanzende coating ideaal voor verspreiding ­ tot een luxueuze en extra glanzende uitvoering die nog meer de aandacht steelt.

Ook drukwerk nodig?

Opvallende affiches

Een superopvallende affiche nodig voor de promotie van uw bedrijf, evenement of feestje? Onze affiches zijn beschikbaar in elk formaat, voorzien van jouw specifieke boodschap.

Al vanaf één stuk

Heeft u slechts een kleine oplage nodig? Geen probleem. U kunt onze affiches zelfs per stuk bestellen.

Klein, groter, grootst

Op zoek naar een affiche met specifieke afmetingen? Wij bieden u de keuze uit eender welk standaardformaat. Van A3­ tot abri.

Meer voorbeelden bekijken? Ontdek ons portfolio

Luxe visitekaartjes

Maak een blijvende indruk met onze luxe naamkaartjes. Heb je nog geen ontwerp?
Geen probleem. Instant Media neemt ook het grafische voor zijn rekening.  Van logo tot volledige huisstijl.

Spandoeken in alle formaten

Op maat gemaakt

Al onze spandoeken worden op maat gemaakt. Zo heeft u altijd de gepaste afmeting.

Duurzaam

Afhankelijk van de toepassing kan gekozen worden voor zeildoek (bisonyl), gaatjesdoek (MESH) of blockout (ondoorschijnend).

Met of zonder frame

Optioneel wordt het spandoek geleverd met een aluminium frame, compleet met toebehoren.

Montage mogelijk

Indien u dit wenst komen wij op locatie uw spandoek plaatsen.